marți, 4 octombrie 2011

Doneaza o carte pentru a avea parte! 26-30 SEPTEMBRIE 2011




In perioada 26-30 Septembrie, in zona pietei din Steagu, Conservatorii si-au instalat cortul pentru a colecta carti de la Brasoveni pentru a le dona mai apoi scolilor din mediul rural care nu dispun inca de o biblioteca dotata sau nici nu exista. Sub titlul "Doneaza O Carte Pentru a Avea Parte!" , campania sub indrumarea Prim-Vicepresedintelul Nicolae Cristei a avut un mare succes, oamenii fiind receptivi si intelegand repede mesajul nostru de a ajuta si indemna noua generatie de tineri sa citeasca si sa se documenteze din carti si nu de pe internet. 
Pe langa cartile care au fost colectate direct la cort saptamana trecuta, in zilele urmatoare urmeaza sa mergem direct acasa la anumite persoane pentru a prelua cartile ce nu au putut fi aduse personal. In paralel cu colectarea cartilor Tinerii Conservatori au masurat tensiunea arteriala doritorilor si au interactionat cu trecatorii pentru a arata ca noua chiar ne pasa de ce se intampla in jurul nostru! 
Tinerii Conservatori Brasov adreseaza mii de multumiri celor ce au donat carti iar in continuare, pentru cei ce vor sa se alature campaniei noastre donand o carte, avem un nr. de tel.0368/465024 sau la sediul partidului de pe str. Appullum nr.3 iar daca nu va puteti deplasa venim noi la voi, doar contactati-ne! 


Galerie foto: 










 









Doneaza o carte pentru a avea parte! 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu