duminică, 10 aprilie 2011

Protocol USL 2011



Filalele PSD, PNL şi PC din Braşov au semnat vineri, 08.04.2011, un protocol de colaborare al Uniunii Social Liberale, având ca scop să câştigarea Primăriei şi a Consiliului Judeţean Braşov. 




Victor Ponta, preşedintele PSD şi Daniel Constantin, preşedintele PC au îndemnat colegii să treacă peste orgolii, să lucreze şi să susţină candidaţi comuni. 
Ponta a amintit şi de adversarul PDL şi de resursele folosite de aceştia pentru a câştiga bătălia din judeţ. 

"Protocolul USL încheiat azi este începutul sfârşitului domniei PDL-iste în Braşov”, a spus Constantin Niţă, preşedintele PSD Braşov. 


sursa: Antena3.ro

2 comentarii:

  1. Sa speram ca odata cu incheierea acestui protocol se va incheia si o perioada proasta, un capitol urat al Romaniei si sa ne trezim cu totii ca dintr-un cosmar, intr-o lume mai buna! Numai ca degeaba asteptam o minune cu bratele incrucisate, fara ca sa facem nimic, romanii au nevoie de mobilizare si indemn!Haideti sa facem ceva cu tara asta! Daca nu noi atunci cine, nea Base??? Cu respect sper ca sunteti de acord cu gandurile unui simpatizant PC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se pune problema sa fim sau nu deacord cu parerile dvs., aici orice idei sau ganduri sunt respectate iar daca sunteti simpatizant PC va asteptam sa iesiti de sub anonimat si sa va inscrieti in organizatia noastra politica la unul din contactele de mai jos! Va multumesc! Anca Biro, moderator.

    RăspundețiȘtergere