vineri, 2 decembrie 2011

1 Decembrie in inima Ardealului!


De Ziua Nationala a Romaniei, o echipa formata din 30 Tineri Conservatori din intreg judetul Brasov alaturi de alti colegi din intreaga tara au participat la manifestarile petrecute in centrul orasului Targu Mures. In semn de recunostinta s-a depus o coroana de flori dupa care, cu steagurile fluturand pe strazile orasului a rasunat melodia "Noi suntem romani", a lui Nicolae Furdui Iancu, cantata de echipa Conservatoare in drum spre sala unde avea sa se desfasoare Intalnirea Regionala a Tinerilor Conservatori, din regiunea de centru a tarii.


In cadrul acestei intalniri s-a discutat in mod special despre situatia filialelor judetene de tineret a Partidului Conservator, prezentandu-se raportul de activitate al intregului an parcurs de TC Brasov cat si planul de actiuni pe primul semestru al urmatorului an.
Comitetul National de Reorganizare al Tinerilor Conservatori a apreciat activitatea intensa a tinerilor brasoveni cat si prezenta numeroasa la eveniment. S-au mai luat in calcul propunerile invitatilor legate de posibile actiuni  cat si de viitoarea componenta a Biroului Executiv National TC .
O seara de karaoke a pus punct Zilei Nationale a Romaniei la Apo Lounge Cafe, Targu Mures, unde am fost intampinati traditional cu palinca, paine si sare, bauturi din partea casei, muzica buna si multa ospitalitate din partea gazdelor carora le si multumim! Multumiri din partea TC Brasov si domnului presedinte al TC Targu Mures pentru minunata organizare, si d-soarei presedinte OTPC Brasov pentru organizarea delegatiei!


Mihai Vartolomei, Presedinte TC Tg.Mures
Maria Moroie, Presedinte TC Brasov

Si in Brasov s-a sarbatorit Ziua Romaniei unde au avut loc defilari, expozitii de tehnica militara, un spectacol aviatic si bineinteles Hora Unirii din Piata Sfatului in care s-au prins toti cei prezenti.



De 1 Decembrie, Conservatorii au sarbatorit Romaneste!







 LA MULTI ANI ROMANIA!








Galerie foto:




































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu