miercuri, 31 august 2011

Rezolutia Social-Liberala a Tinerilor Conservatori !



In cadrul Scolii de Vara, Tinerii Conservatori s-au reunit în perioada 26 – 28 August 2011 in statiunea Saturn. Timp de trei zile, sub coordonarea Secretarului General al TC, Adrian Bughiu, Conservatorii au dezbatut atât teme de interes national cât si probleme organizatorice legate de pregatirea alegerilor locale si parlamentare din 2012. La lucrarile Scolii de Vara, au participat alaturi de Presedintele PC, Daniel Constantin, o echipa formata din Presedintele executiv, Secretarul General, vicepresedinti si presedinti ai organizatilor judetene ale Partidului Conservator.


La finalul lucrarilor, cei 120 de participanti din toate judetele tarii au adoptat în unanimitate

REZOLUTIA SOCIAL – LIBERALA A TINERILOR CONSERVATORI :


“Noi, Tinerii Conservatori, ne dorim si ne propunem sa depunem toate eforturile pentru:


1. Un viitor corect pentru România prin crearea de locuri de munca si oportunittai de investitii pentru întreprinderile mici si mijlocii;


2. O sansa corecta pentru fiecare tânar din aceasta tara, pentru a avea posibilitatea de a se dezvolta social si profesional în România;


3. Promovarea tinerilor pe criterii strict profesionale si nu clientelare;

4. Promovarea valorilor social – liberale, autentice românesti, care pornesc tocmai de la valorile pe care Partidul Conservator le-a promovat înca de la înfiintarea sa;

5. Sustinerea prin intermediul doctrinei social – liberale a Partidului Conservator a clasei de mijloc, care din pacate s-a redus dramatic în ultimii ani de guvernare haotica;

6. Oferirea unei alternative la non-valorile promovate de actuala clasa politica, prin intermediul unui stat social – liberal, modern, suplu, puternic si capabil sa-si deserveasca cetatenii;

7. Constientizarea tinerilor despre adevaratele valori ale familiei;

8. Redescoperirea si promovarea traditiilor si obiceiurilor românesti, în spiritul valorilor Partidului Conservator;

9. O legatura solida si permanenta cu Biserica Ortodoxa Româna prin reînsufletirea valorilor morale necesare dezvoltarii unei societati echilibrate;

10. Trezirea constiintei nationale si a mândriei de a fi român ! „



Presedintele PC, Daniel Constantin, si-a luat angajamentul ca va aduce la cunostinta copresedintilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, Rezolutia Social-Liberala a Tinerilor Conservatori si împreuna vor milita pentru promovarea ideilor care se regasesc în acest decalog politic.












Doneaza Sange, Salveaza o Viata!



 Organizatia de Tineret a Partidului Conservator a raspuns apelului Centrului de Transfuzii Sanguine Brasov, derulând joi dimineata o actiune de donare de sânge, cu participarea Tinerilor Conservatori din judet. Presedintele OTPC Brasov, Maria Moroie, a precizat ca demersul Tinerilor Conservatori, desfasurat sub motto-ul „Doneaza sânge, salveaza o viata!” a fost unul liber consimtit, la care au participat membri ai partidului din Brasov, Zarnesti, Sacele, Predeal si Dumbravita.„Am raspuns prompt apelului Centrului de Transfuzii Sanguine, deoarece suntem constienti ca o astfel de actiune de donare de sânge poate salva multe vieti si poate îmbunatati starea de sanatate a multor bolnavi. Sunt convinsa însa ca în perioada urmatoare ne vom mobiliza pentru a organiza si alte actiuni de acest gen, pentru ca  sanatatea populatiei ne priveste pe toti”, a declarat Maria Moroie . 


Liderul OTPC Brasov a mai adaugat ca, dupa actiunea de joi, multi dintre Tinerii Conservatori s-au oferit sa mai doneze sânge atunci când specialistii Centrului le vor permite. „Consideram ca initiativa noastra este una benefica si facem un apel la organizatiile de tineret ale tuturor partidelor din Brasov sa ne urmeze exemplul, pentru a putea astfel sa salvam cât mai multe vieti si a arata ca tinerii nu sunt indiferenti la ceea ce se întâmpla  în jurul nostru." a conchis Maria Moroie.
















marți, 30 august 2011

Adrian Bughiu interzice Tinerilor Conservatori postarea fotografiilor indecente pe site-urile de socializare!


Scandalul iscat zilele trecute de petrecerea Tineretului Naţional Liberal Giurgiu, unde mai multe tinere au fost filmate dansând indecent, i-a pus în gardă pe liderii organizaţiilor de tineret de pe la noi. Un exemplu este Adrian Bughiu, liderul Tineretului Conservator Argeş, el însuşi “eroul” unui articol de presă, acum câţiva ani, în care erau publicate mai multe poze de la un chef al PRM, partid unde tânărul era membru în acea perioadă. După ce s-a ars cu ciorbă, acum Adrian Bughiu suflă şi în iaurt.
,,Le-am spus colegilor mei de la Tineretul Conservator că orice astfel de poză, fie că e de la un chef nevinovat sau de la o terasă, cu berea-n faţă, poate să le dăuneze şi lor, dar şi organizaţiei din care fac parte. Sunt păţit şi ştiu ce vorbesc… De aceea, eu le-am interzis membrilor de la Tineretul Conservator să îşi pună poze indecente pe site-urile de socializare." a declarat liderul TC Arges.

                                                                                     
articol  preluat din @rgeseanul.com, editia 17.aug.2011.

sâmbătă, 27 august 2011

Tabara E.C.O.L.E.

Tabara E.C.O.L.E. este un proiect organizat de  Asociaţia „Şapte Scări” si finantat de Administratia Fondului pentru Mediu prin Programul vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului. Proiectul "ECOlideri Europeni" se va desfasura in perioada august 2011 – iulie 2012, in vederea protejării mediului, în zona Canionului Şapte Scări, Brasov. 


Tema proiectului este implicarea tinerilor în problemele de ecologie şi mediu. Taberele dureaza 6 zile, bilunar, cu cate 30 tineri din diferite zone ale tarii cu costurile de cazare, masa si transport suportate de organizatori.


Tinerii Conservatori Brasoveni au avut onoarea de a participa in prima saptamana de tabara din acest proiect, alaturi de alti colegi de alianta din alte zone precum Deva, Craiova si Mures. In decursul a 6 zile s-au elaborat programe privind protectia mediului (ecologizare), contact cu natura (exploatarea Canionului Sapte Scari), programe de socializare (foc de tabara). In urma acestor actiuni cei 30 lideri au fost antrenati, in principal, sa devina lideri...ECOlideri Europeni!


Galerie foto:






Caninonul Sapte Scari este cel mai mare si mai masiv canion din intreg arealul Masivului Piatra Mare. Protejeaza-l!

Si mai multe foto:



























 Participa GRATUIT la taberele E.C.O.L.E. si invata sa fii lider si sa protejezi mediul. Acceseaza www.saptescari.ro si inscrie-te pentru a deveni ECOlider European!