vineri, 15 iulie 2011

Tinerii Conservatori Lupta Impotriva Caniculei!


Vara asta, Tinerii Conservatori lupta impotriva caniculei! 
Ieri, 14.07.2011, pe la orele pranzului cand temperatura ridicata de afara stoarce puterile oricarei persoane aflata in plina strada, Tinerii Conservatori au oferit un mic ajutor brasovenilor  instaland un cort in zona pietei Astra unde au oferit apa plata, evantaie, au masurat tensiunea doritorilor si au interactionat cu persoanele oferindu-le sfaturi de protectie impotriva caniculei.



 In medie, s-a constatat ca valorile tensiunilor arteriale masurate au fost ridicate recomandandu-se consumul ridicat de lichide, fructe, iaurturi, evitarea razelor solare puternice, renuntarea la cafea, tutun, alcool !


Prin aceasta actiune am vrut sa evidentiem ca ne pasa de situatia populatiei si in special de starea de sanatate a acesteia in conditiile caniculare ale verii. 

Concomitent cu aceasta actiune s-a desfasurat si campania Anti-Etnobotanice pentru care s-au strans un numar considerabil de semnaturi, brasovenii aratandu-se ingrijorati pentru sanatatea si viitorul copiilor si al nepotilor, fiind complet de acord cu interzicerea furnizarii entobotanicelor pe piata romaneasca.

 

Aceasta actiune s-a desfasurat sub organizarea membrilor TC : Anca Biro - Presedintele Organizatiei de Studenti, Manuela Cepoiu - Vicepresedinte Studenti, cu sprijinul intregii organizatii TC si PC Brasov.